Thursday, 16 May 2013

Upu results!

Entry before nii bilang *cehh bilang aku nak update blog sehari lepas aku edit tuu. Tapi haram jadah. It takes almost a month. Bhahaha. Actually, aku tengah gementar, takut sebab esok bhahaah result UPU keluar. Alahai tujee. Bunyik cam result SPM pulee keluar. Bhahaha. Kay over sila kelaur sekarang. Hehehehe. *krik krik krik. Gile aku update blog ni jam 3.20 pagi waktu tempatan. Nampak tak kebosanan dan ketidak boleh tiduran akuu tuu cemne. Esok pukul 12 dah boleh cek UPU tu. Okay besok bangun pukul 12 terus cek. Nampak tak permainan dia tuu. Before bersurai nah satu gambar aku dengan kekasih awal dan akhir aku. Okay semua sila muntah sekarang. 

Kay semua dah boleh muntah sekarang. Bhahahaha
Kbyee :*

No comments:

Post a Comment