Friday, 17 May 2013

Old friends like new friends to me now!

Haaaaaiiiiiiiiiii *lompat lompat . Tak kira aku nak updated blog nii even for every seconds every minute ponggg. Bhahahahaahha. Harinii wa nak story pasal kengkawan lama waa *suara mus may. Bhahaha. Diorang nii member sekola rendah wehh dedulu lagi time SK. Geylang Terusan dulu. Kay tetibe rindu. And after habis darjah enam mana ada rapat sangat dahh. So, dipendekkan cerita habis SPM woahhh kami kembali rapat likee ughhh malas nak cakap ahh. Keluar sesama, lepaks sesame and now rasa macam ughhhh bestfriend gilaa. Adakah aku terlampau over *baling telur. Malas nak cite pepanjang tengok jelah gambar bagi paparan umum. Bhahaha
IRMA HASMIE *Muntah

First of all Nurul Shahada Shaharudin. Ahh dia nii sampai bebila pon rapat. Otak gegila asyik fikir Leman jee. Bhahaha kinda kidding friends :* Aku sayangg dia *muntah. Bhaha kami dah macam adik beradik. And dia lah actually aku paling rapat. Love yaa 


KIAH PEKASAM :*

Secondly, le bitch Nur Syuhada Abd Rahman. Ni satu gak, dulu bukan main SOMBONG dengan aku. Huhh tegur pun taknak. Tapi selepas amik lesen bersama dengan dia terus rapat. Okay sila berterima kasih pada Atuk kesayangan Syu iaitu ATUK MIZI *clap hands. And a big pleasent of her CIRCLE! Bhahaha kidding

MINAH RONGGENG :*

Ni lagi seekor budak yang ajet-2 Mumuhug's nii. Alah yang kartun warna biru kat astro ceria tuu. Bhahaha. Dia nii kalau dah dapat gelak dengan aku nauzubillah. Cannot berhenti. Boyfie dia handsome woii!! Bhahahaha. Sorry gang tercuri gambar kat fb kau. Persetankan muka aku yang tersangat buruk ituuu :*

IBU IBU MITHALI :*

Dan inii diaaa calon-2 ibu mithali! Tadaaaaaa~ *sound effect over gila . Athirah and Umairah. Diorang ni sama sekolah. And start rapat gegila pown time amik lesen. Kay kembali berterima kasih kepada ATUK MIZI tersayang *batuk Bhahahaha













Sebelum bersurai beberapa gambar selingan. Bhahaha. Okay last caption AKU SAYANG KORANG NO MATTER WHAT HAPPENS! Jangan lost contact nanti dah masuk U. Okayy that's it.


Sincerely, me :*

Upset :'(

Salam. Hmmm last 8 hours ago aku check UPU results aku. And the result is *DUKACITA DIMAKLUMKAN BAHAWA ANDA TIDAK BERJAYA bla bla bla......*

Punca air mata ku merembes keluar :'(

And I was like patah, hancur, berkecai hatikuu. Haihh menangis aku selama beberapa jam. Gila. Siapa tak kecewa tak dapat IPTA. Majority kawan aku semua dapat. And me? Ya allah serious upset gila. Kadang-2 aku rasa haihh why so unfair? Tapi memang ada hikmahnya tu. Maybe rezeki aku kat tempat lain. Who knows aite? And right now aku still tak tahu mana aku nak pergi for futher study. Buat rayuan paling koman 2 or 3 months nanti baru results dia keluar. Selama tuu aku nak jadi penggangur terhormat kepe? Ughh damn! Sodih sodih sodih. Also congrates kat semua kawan aku yang dapat IPTA tuu. I'll pray the best for you all. Aku tetap akan berkabung sampai aku rasa puas. :'(

Hye, accompany me till I feel want to release you out :'(

Sincerely, me.

Thursday, 16 May 2013

Upu results!

Entry before nii bilang *cehh bilang aku nak update blog sehari lepas aku edit tuu. Tapi haram jadah. It takes almost a month. Bhahaha. Actually, aku tengah gementar, takut sebab esok bhahaah result UPU keluar. Alahai tujee. Bunyik cam result SPM pulee keluar. Bhahaha. Kay over sila kelaur sekarang. Hehehehe. *krik krik krik. Gile aku update blog ni jam 3.20 pagi waktu tempatan. Nampak tak kebosanan dan ketidak boleh tiduran akuu tuu cemne. Esok pukul 12 dah boleh cek UPU tu. Okay besok bangun pukul 12 terus cek. Nampak tak permainan dia tuu. Before bersurai nah satu gambar aku dengan kekasih awal dan akhir aku. Okay semua sila muntah sekarang. 

Kay semua dah boleh muntah sekarang. Bhahahaha
Kbyee :*