Sunday, 1 May 2011

melampiaskan rasa ketidak puas hatian aq !!

nak taw kenapa aq tak puas hati ? pasal RAQIB ! nape dia boleh keluar , suare bapak best , muka boleh tahan *nak kata handsome senanye :) apa pasal lah dia boleh keluar ? gila ramai orang tak puas hati , hope hope lah ada AF MASUK ! hope sangat sangat muka dia tersangatlah comel :) suci <3 suara ponn best , yang sepatutnya keluar si nera or fina tuhh , fina suare best tapi tersangat over ~~ semalam gilaa lahh , pepagi buta aq online gi page raqib tuhh , bole replay replay comment dengan dia , bez gila . ada akak yang join sekali komen komen tu g jumpa raqib kat aeon tadi , gila jeles ^____^ dia kata raqib kimsalam kat kiteorang n dia kata raqib ucap thanks banyak kali kat kiteorang , so sweet !! raqibbb ! ily ~~ huhuhuh :P kalau pazney tak ada af masuk aq takkan tengok af lagi ! huh ! boiket af ! blablabla ~~

No comments:

Post a Comment